Over

In 2010 ben ik van start gegaan met Fresh Jazz Agency. De liefde en passie voor jazz ontstonden bijna 10 jaar geleden. Destijds kwam ik tijdens mijn werk op een muziekschool voor het eerst in contact met jonge enthousiaste muzikanten die in jazz bands speelden. De vonk sprong over en mijn studie Communicatie aan de Universiteit Utrecht zorgde ervoor dat mijn twee passies, jazz en communicatie, samenkwamen in een afstudeeronderzoek naar de promotie van jazzmuziek.

Dit was slechts het begin, want vervolgens besloot ik een studie jazzgitaar te volgen aan een van de conservatoria in Nederland. In de tussentijd wilde ik ook organisatorisch actief blijven en mijn communicatiekennis toepassen op de promotie van jazzmuziek. Dit bracht me op ideeen, zoals het opzetten en begeleiden van jazz kamerconcerten, muzikale workshops en het verzorgen van boekingswerk voor bevriende jazz artiesten.

Jazzmuziek is en blijft de rode draad in mijn leven. Na alle ervaringen op zowel het muzikale als het promotionele vlak, was het tijd voor Fresh Jazz Agency! Met dit initiatief breng ik graag talentvolle jazzbands uit alle windstreken onder de aandacht van een breed publiek. Maar bovenal wil ik mijn passie voor de jazz delen met zoveel mogelijk mensen.


Drs. Caroline Bijl


Lees hier het interview dat ik gaf aan platform Indebuurt Dordrecht.

Lees hieronder het interview dat ik gaf aan glossy Lifestyle Dordrecht:

Downloads
Interview1_LifestyleDordrecht
Interview2_LifestyleDordrecht
Interview3_LifestyleDordrecht