Jazz en Wereldmuziek

Een Jazz Band Op Maat - Ons Unieke Concept

Een jazz band van Fresh Jazz Agency op uw borrel is stijlvol, verfrissend en maakt van elke gelegenheid een succes. Wij verzorgen graag achtergrondmuziek voor zowel particuliere als zakelijke gelegenheden. Wij staan garant voor hoge muzikale kwaliteit en professionele service. Dit alles doen wij uiteraard in persoonlijk overleg met u.


Fulvia di Domenico jazz band
Uniek is dat u zelf de grootte en de samenstelling van uw jazzband bepaalt! 

Een solo, duo, trio, kwartet of kwintet met de gewenste artiest in uw favoriete jazzstijl. Wij zijn de enige die zowel in Jazz als Wereldmuziek, bands op maat kunnen leveren. Artiesten afkomstig uit alle windstreken van de wereld met elk hun eigen culturele en muzikale achtergrond. Dit maakt onze jazzbands zo hoorbaar uniek en onderscheidend. Onze Braziliaanse jazz artiest speelt zijn samba's en bossa nova's zoals de Brazilianen het zelf zouden doen! Onze voorbeeld bezettingen op de artiestenpagina zijn formaties die regelmatig voorkomen maar heeft u speciale wensen of wellicht bent u op zoek naar een jazz DJ? Dan kunt u dit zeker aan ons voorleggen.
Waarom Kiezen Voor Een FJA Jazzband?

 Uitsluitend professionals (conservatorium achtergrond) uit de nationale en internationale jazzwereld. 
 Representatieve en flexibele artiesten met liefde en passie voor Jazz & Wereldmuziek.
 Wij zijn de enige gespecialiseerd in Jazz & Wereldmuziek: Easy Listening, Blues, Bebop, Braziliaans (samba, bossa nova, choro), Italiaans, Frans, Spaans (flamenco jazz), Argentijnse (tango), Kaapverdiaans.
 Uitgebreide keuze in instrumenten: gitaar, zang, (contra)bas, piano, drums, percussie, saxofoon, cavaquinho, bandoneon, mondharmonica.
 Volume en repertoire worden aangepast aan uw gelegenheid en wensen.
 Groot netwerk aan jazz musici (in diverse stijlen!): dus altijd verzekerd van een jazzband.
 Eenvoudig en vrijblijvend online via het aanvraagformulier een offerte aanvragen: wij reageren dezelfde dag nog!
 Persoonlijke benadering: indien gewenst kunnen wij met u meedenken en u adviseren.
 Eén factuur waardoor u niet met een administratieve rompslomp te maken krijgt.
 Waar Verzorgen Onze Jazzbands Hun Optredens?

Onze jazzbands spelen in heel Nederland. Wij verzorgen regelmatig live muziek in Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Haarlem, Utrecht en in 't Gooi: Hilversum, Bussum, Lage Vuursche. Ook zijn onze jazz artiesten te boeken voor optredens in het noorden en het oosten zoals in Groningen, Leeuwarden, Assen, Enschede, Zwolle, Nijmegen en Apeldoorn. Maar ook in de zuiderlijkere delen van ons land zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Roermond, Heerlen of Maastricht. Ook komen onze jazz bands graag in het buitenland waaronder in Belgie (Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge), Frankrijk (Parijs), Duitsland of in Engeland (Londen).